Reacties van klanten

“Moedig, creatief, fraai! Zijn helemaal onder de indruk van je creaties Michiel! Willy + Marianne Den Horn, Texel” (NB. dit zijn de oprichters van de Stichting Oase en vakgroep Heemtuinbeheerders NL!)

“Wat een supermooie tuin! Heeft me veel inspiratie gegeven voor het inrichten van mijn eigen tuin. Bedankt voor de rondleiding Michiel. Groetjes, IVN opleiding deelnemer Akkeliene :-)”

“Prachtige tuin met erg leuke en interessante kleinere projectjes.
Bart Beute, beheerder Ecologische Heemtuin Stadspark Groningen”

“Beste Michiel, de deelnemers aan het Future of Food project van de Europese partnerschap Erasmus+ life long learning programma waren heel enthousiast over je tuin!
Hartelijke groet, Monique Wijn Deelnemers:  “‘Michiel was amazing, all the different ways plants were sown around the appartments. Very passionate about his work.’ ‘Great person, artist and expert in greens, I’m glad to have met him.’

“Ha Michiel,
Ik heb me volgezogen met al die planten en bemoste klinkers en ik voel oprecht bewondering voor de mooie stukken de je rond het huis hebt weten te scheppen. Fijnzinnig, poëtisch en stil.”
Thecla

“Zonder Michiel zijn werk zou het maar een saaie boel zijn hier om het gebouw. Al dat groen geeft rust en het is leuk om af en toe een rondje door de tuin te lopen en alle projectjes te bekijken. Ook als er visite is vind deze het vaak leuk om even rond te kijken. Zonder de tuin zoals hij nu is zou het een stuk minder aantrekkelijk zijn om hier te wonen. Bedankt Michiel! Sven Bergraat (bewoner)

“Michiel zet zich al jaren in om de leefbaarheid aan de Goeman Borgesiuslaan (woongebied Lefier) te vergroten. Door het creëren en onderhouden van diverse kleinschalige natuurprojecten is een grote variatie aan flora en fauna ontstaan in een stedelijk gebied. In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn actueler zijn dan ooit, levert Michiel hier al jaren een positieve bijdrage aan. Mijn woongenot wordt er enorm door vergroot! “
Groet! Guus (bewoner Goeman B..)

“Hallo Michiel,
Bedankt voor de uitgebreide toer door de verschillende tuinen. De tuin is een oase voor plant en dier en daardoor ook voor de bezoekende mens. Een waardevolle en erg interessante toevoeging aan de leefbaarheid en bio diversiteit van Groningen stad.
Ik kom zeker eens weer kijken.
Succes en Groet,”
Koos Buist (kunstenaar www.koosbuist.nl)

“De schimmeltuin is echt geweldig en zonder al het groen wat jij hier brengt, had ik hier nooit willen wonen! Thanks”

“Super mooie ecologische tuin! Vooral het holistische met de insecten en het willen benutten van elk hoekje.” Arnout Posthumus

“Echt een magische plek, staat dit ook op funda?!”Tot gauw Olga en Julia

“Fraaie, gevarieerde, interessante tuin. Zéér de moeite waard en inspirerend!! “Peter Bulk (beheerder Heemtuin Oosterpoort Gr.)

“Een verademing zo rond de flats Zo’n mooie plek. “Catrien Seite

“Heel inspirerend; hoe je met weinig middelen, passie en doorzettingsvermogen een groene omgeving maakt. Dank!” Els

“Michiel wat een creatieve geest. De wereld heeft je nodig. Op ’t plein voelde ik de zuivere sfeer al! Hou vol ” Gonnie

“Wat een verrassing! Om zo’n uitgebalanceerde wilde tuin aan te treffen in een studenten woongebied. En met veel zorg en creativiteit gemaakt ook! Erg leuk! “Groet Pieter 🙂

“Prachtige tuin, als je langzaam loopt en je kijkt goed om je heen, dan zie je allemaal verschillende “kleinere”wereldjes in deze tuin, echt heel mooi. Dankjewel voor de zorg en aandacht voor önze”mooie natuur”Groetjes Mirjam& Matthijs

“De tuin is een echte oase aan de rand van de stad! Goed voor mens, dier en de insecten. Ik ben zeer blij dat ik daarvan mag genieten, fantastisch werk Michiel! ” Groeten, Katja (bewoner)