Fruitboompjes

Speciaal geselecteerde rassen appelboom die niet groot zullen worden; maximaal 2 meter hoog en 50cm breed.

Fruit dragend
Snoeien niet nodig
Niet spuiten tegen schimmels

De appels zijn formaat handappel, m.u.v. de eetbare sierappel (redlane). Ze kunnen in pot het hele jaar door geleverd worden.
Wat is er nu leuker dan een eigen fruitboom in uw tuin of op uw balkon! Het kan, deze boompjes zijn uiterst geschikt voor zowel een grote pot als in de volle grond.
Bestel het fruitboompje voor de eigen tuin, overhandig het als cadeau in een geschenkverpakking of laat het direct bij de gelukkige thuis bezorgen. Bij geboorte, huwelijk, verjaardag, de nieuwe woning, of ziekte.

Een fruitboompje met kluit van ca. 80 tot 100 cm (in pot). Er zitten het eerste jaar nog geen appels aan.
Een mooie, stevige, milieuvriendelijke geschenkdoos
Een korte uitleg over plantverzorging zit in de doos
Kosten € 32,– inclusief verzending en BTW
Kosten voor de Geboorteboom, Felicitatieboom of Gedenkboom
   inclusief wikkel met persoonlijke boodschap € 37,–Kies uit de volgende rassen:

Appel Goldlane: fruitboom die in de bloesemtijd een witte bloesem heeft en in de herfst een heerlijke fris zoete groen/gele appel. De Goldlane is zelfbestuivend. De boom groeit langzaam, hij kan tot 2 meter hoog worden. Het is niet nodig te snoeien en te spuiten tegen schimmels. De boom is 70-100cm als u hem ontvangt.

Appel Moonlight:
De Moonlight is een fruitboom die in de bloesemtijd een witte bloesem heeft en in de herfst een heerlijke fris zoete groen/gele appel. De boom groeit langzaam, hij kan tot 2 meter hoog worden. Het is niet nodig te snoeien en te spuiten tegen schimmels. De Moonlight is NIET zelfbestuivend, een andere appelboom in de buurt is nodig. Dit mag ook een sierappelboom zijn die in de buurt staat. Anders is de sunlight, redlane of goldlane geschikt erbij te nemen. De boom is 50-70cm bij ontvangst.

Appel Redlane: fruitboom die in de bloesemtijd een prachtige roze bloesem heeft, en in de herfst mooie eetbare sierappels voor decoratie of appelmoes. De boom groeit langzaam, hij kan tot 2 meter hoog worden. Het is niet nodig te snoeien en te spuiten tegen schimmels. De Redlane is zelfbestuivend.De boom is 50-80cm bij ontvangst.

Appel Sunlight: fruitboom die in de bloesemtijd een witte bloesem heeft en in de herfst een heerlijke fris zoete rode appel. De appel groeit langzaam, hij kan tot 2 meter hoog worden. Het is niet nodig te snoeien en te spuiten tegen schimmels. De Sunlight is NIET zelfbestuivend, een andere appelboom in de buurt is nodig. Dit mag ook een sierappelboom zijn die in de buurt staat. Anders is de moonlight, redlane of goldlane geschikt erbij te nemen.
De boom is 70-100cm bij ontvangst.

Appel Rosalie: is een fruitboom die in de bloesemtijd een prachtige roze bloesem heeft, en in de herfst mooie sierappels (rood vruchtvlees) voor decoratie of appelmoes. De boom groeit langzaam, hij kan tot 2 meter hoog worden. Het is niet nodig te snoeien en te spuiten tegen schimmels. De rosalie is zelfbestuivend. De boom is 50-80cm als u hem ontvangt.