Bomen als tuinafscheiding

Drie bomen voor € 68,– incl. btw en verzending (winter 2013/2014)

Mooi als afscheiding van tuin, volkstuin, afscheiding met de oprit van de buren etc. Het is nu de ideale planttijd voor fruitboompjes. Een fruithaag is al mogelijk vanaf 3 boompjes.

Een Appel fruithaag is zelf samen te stellen door middel van de keuze uit de onderstaande rassen.

Per halve meter 1 boom.
De ideale planttijd van nov t/m april. De boompjes zijn in het begin van het seizoen langer, zolang de voorraad strekt. De prijs is inclusief verzendkosten en BTW. De bomen worden in de winter met kale wortel en zonder pot verstuurd.

De appelfruithaag kan worden uitgebreid met een peren- en kersenboom. Deze hebben meer ruimte nodig en zullen wel gesnoeid dienen te worden in tegenstelling tot de appelboompjes.

Peer Concorde
De Concorde is een kruising van Conference en Comice, Hij smaakt heerlijk, fris, sappig. De concorde groeit compact. Een concorde met naakte wortels is een boom zonder pot, hij kan vanaf november tot en met mei geplant worden in de volle grond, kuip of grote pot, mits er geen vorst is. Deze bomen worden in een koelcel tot mei bewaard en in winterslaap gehouden, daarom kunnen ze in april en mei nog geplant worden. Zelfbestuivend. Alleen te bestellen als onderdeel van de “Fruithaag”.

Kers Gisela
De kersenboom geeft heerlijke zoete kersen en heeft een witte bloesem.
Deze kersenboom onderscheid zich van vele anderen door de onderstam Gisela. Gisela zorgt voor een snellere aanleg van bloemknoppen en daardoor een snellere productie. Door de vroegere productie zal de kersenboom zijn energie in de vruchten steken en minder in de groei.